به گزارش خبرنگار حوزه خبری پایگاه سیاسی تحلیلی کیش پرس عاطفه سلطانی نژاد گفت: این دوره آموزشی با هدف ارتقاء آگاهی همکاران در خصوص اهمیت تغذیه سالم و امنیت غذایی با محور شعار روز جهانی غذا برگزار شد.
وی با تاکید بر استفاده از مصرف نان کامل و نقش آن در حفظ سلامت افراد، افزود: توجه به تغذیه سالم، راهکارهای عملی برای تحقق تغذیه سالم، دلایل علمی و مزایای مصرف نان کامل، تأمین فیبر مورد نیاز بدن و کاهش خطر ابتلا به بیماریهای مزمن از سرفصل های آموزشی ارائه شده به کارکنان مرکز بهداشت کیش بود.
سلطانی نژاد تاکید کرد: ترویج مصرف نان کامل به عنوان یک انتخاب سالم و مشارکت فعال در تحقق اهداف روز جهانی غذا از اهداف دوره آموزشی بود.
           
 


