تاریخ : شنبه, ۲۳ خرداد , ۱۴۰۵ Saturday, 13 June , 2026
2

واگذاری ۵۲۰ قطعه صنعتی در کیش

  • کد خبر : 10101
  • ۱۳ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۳:۱۱
واگذاری ۵۲۰ قطعه صنعتی در کیش
مدیر تسهیل تولید و صنایع سازمان منطقه آزاد کیش با اشاره به واگذاری ۵۲۰ قطعه صنعتی، گفت: از این تعداد ۴۲۱ قطعه شامل کارگاه‌ها و کارخانه‌های فعال هستند.

به گزارش پایگاه خبری کیش پرس ،سید محمدرضا معتمدی، افزود: اگرچه بخشی از این واحد‌ها در زمره صنایع کوچک و خرد قرار می‌گیرند، اما عمده صنایع فعال را صنایع بزرگ و متوسط تشکیل می‌دهند.

 

مدیر تسهیل تولید و صنایع سازمان منطقه آزاد کیش با تشریح حوزه‌های فعالیت صنایع مستقر در کیش گفت: بیشترین سهم صنایع فعال به خدمات فنی و مهندسی در حوزه نفت و گاز اختصاص دارد و پس از آن، صنایع مهندسی پزشکی، داروسازی و آرایشی ـ بهداشتی در جایگاه‌های بعدی قرار دارند.

 

او با اشاره به اقدامات انجام‌شده در یک سال گذشته خاطرنشان کرد: ۳۲ قطعه صنعتی که از سال ۱۳۹۸ بلاتکلیف مانده بودند و با دو مصوبه هیئت‌مدیره و سه مصوبه کمیسیون اقتصادی جزیره تعیین تکلیف شدند.

 

سید محمدرضا معتمدی، گفت: ۱۱ واحد صنعتی دیگر که از سال ۱۴۰۱ بلاتکلیف باقی مانده بودند نیز تعیین تکلیف شدند و در حال حاضر، فرآیند بررسی و تعیین تکلیف سایر قطعات، از جمله قطعات بتنی و قطعات مربوط به گلخانه‌ها، در حال انجام است.

لینک کوتاه : https://kishpress.ir/?p=10101

برچسب ها

ثبت دیدگاه