مسابقه شطرنج برقآسا روز جمعه ۳ مرداد ۱۴۰۴ با حضور ۶۲ شرکتکننده از جزیره کیش و چند کشور خارجی، به میزبانی کافه بیکری زدکافه برگزار شد و محمدحسین هروی عنوان قهرمانی را از آن خود کرد.
به گزارش پایگاه خبری کیش پرس ، رقابت شطرنج برقآسا با حضور ۶۲ شطرنجباز از جمله چهار شرکتکننده خارجی از کشورهای لبنان، عراق و نیجریه، روز جمعه سوم مردادماه ۱۴۰۴ از ساعت ۱۴ تا ۱۹ در کافه زدکافه کیش برگزار شد.
در پایان این رقابت ۹ دوری، محمدحسین هروی عنوان قهرمانی را به دست آورد، کارن امینی و بردیا جهانتیغی به ترتیب در جایگاه دوم و سوم ایستادند و حسن مرادی نیز مقام چهارم را کسب کرد.
در بخشهای ویژه، نتایج زیر به دست آمد:
مقام پیشکسوت بالای ۵۰ سال: شهرام سالاری
برترین بانوی شرکتکننده: پارمیس نورین
پسر برتر زیر ۱۴ سال: رضا نورمحمدی
دختر برتر زیر ۱۴ سال: آرتمیس نورین
پسر برتر زیر ۱۲ سال: یارتا امامی
دختر برتر زیر ۱۲ سال: راحیل خادمی
پسر برتر زیر ۱۰ سال: کیان پویانفر
دختر برتر زیر ۱۰ سال: دریا زرشکی
پسر برتر زیر ۸ سال: رایان فردوست
دختر برتر زیر ۸ سال: دایانا داوودی
سرپرستی داوری این رقابت بر عهده خانم سمیهالسادات حجازی بود.
گفتنی است هیئت شطرنج کیش پس از پایان این مسابقات، برگزاری لیگ داخلی را از اواخر مردادماه با مجموع ۵۰۰ میلیون ریال جایزه نقدی در دستور کار قرار داده است.
           





