به گزارش پایگاه خبری کیش پرس ،سرهنگ نبیالله قاسمی، با اشاره به اجراي طرح ۷۲ ساعته آرامش در شهر با هدف ارتقای امنیت اجتماعی و پاکسازی تفرجگاهها، گفت: با توجه به مطالبات مردم و برخورد قاطع با توزیعکنندگان مواد مخدر و جمعآوری معتادان متجاهر، طرح آرامش در شهر اجرا شد.
او افزود: ماموران پليس مبارزه با مواد مخدر كيش با رصد اطلاعاتی و شناسایی دقیق مخفیگاه هاي سوداگران مرگ، ۱۲ نفر از عناصر حمل، توزیع و خردهفروش مواد مخدر و ۴۳ معتاد متجاهر و افراد بدون مکان را که به نوعي آسایش عمومی را سلب كرده بودند، دستگیر و برای انجام مراحل قانونی و درمانی به دستگاه قضايي تحویل داده شدند.
فرمانده انتظامی ویژه و پایگاه دریابانی کیش با اشاره به حساسیت کنترل مبادی ورودی كيش، تصریح کرد: بخشی قابل توجه از کشف مواد مخدر در این طرح با تشدید اقدامات کنترلی در مبادی ورودی به دست آمده و مواد مخدر كشف شده، پیش از ورود به چرخه توزیع و مصرف در مسير انتقال، کشف و ضبط شدند.
سرهنگ قاسمی با اشاره به شرایط كشور در جنگ تحمیلی سوم و حساسیت بیش از پیش اجرای ماموریتهای انتظامی تاکید کرد: شناسایی و دستگیری عناصر توزیع خرد و کلان موادمخدر، پاکسازی تفرجگاهها و جمع آوری معتادان و افراد بدون مکان از اولویتهای اصلی پلیس کیش است.
فرمانده انتظامی ویژه و دریابانی کیش از شهروندان و گردشگران خواست هرگونه اخبار و اطلاعات پیرامون فعالیت قاچاقچیان و توزیعکنندگان مواد مخدر را به كارشناسان تخصصي در مركز فوريت هاي پليسي ۱۱۰ گزارش كنند.






